avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Participare targuri/expozitii strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Participare targuri/expozitii strainatate

Buna ziua,

Am rugamintea, daca cineva a trecut prin asta sau cunoaste problema, sa ma indrume putin : am cultura plante medicinale certificata ecologica, SRL vanzare produse din plante, ceaiuri, extracte, etc. As vrea sa particip la diverse targuri si expozitii bio in strainaatate, in special in UK si Italia. Stie cineva care sunt pasii de urmat , ce acte/avize am nevoie sa ajung cu marfa acolo.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)
Srl pentru vanzare produse naturiste alinedelea alinedelea Va rog sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN cele mai potrivite pentru un srl existent prin care se doreste vanzarea de produse naturiste.Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Forma de organizare avantajoasa pentru productie si comercializare de produse hand-made emilia b. emilia b. Buna ziua! Doresc sa produc si sa comercializez o serie de produse hand-made (imitatii bijuterii si accesorii din Fimo si materiale similare, cadouri pentru ... (vezi toată discuția)