avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Scrisoarea MMPS nr. 382 din 2000
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Scrisoarea MMPS nr. 382 din 2000

Buna ziua,
Am nevoie urgenta de Scrisoarea MMPS nr. 382 din 2000. Puteti va rog sa imi spuneti cum as putea sa o gasesc?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: primariazadareni , utilizator 08:44, 22 Ianuarie 2018
1. Cred ca va referiti la Anexa la Scr. MMPS 382/2000 referitoare la adeverintele de grupa de munca.

2. Cititi pe:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am gasit!!! Multumesc mult!
o seara frumoasa!
nu este bun linkul

Cornel Vasile a scris:

O gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/con...

Link-ul a fost bun ... daca ati fi cautat mai bine in Forum ati fi gasit si faptul ca sectiunea "Documente Utile" nu mai exista.

Alte discuții în legătură

Documente uttile daia ileana daia ileana Va rog un mic ajutor nu gasesc sectiunea de documente utile. Mai exact era acolo scrisoarea Ministerului Muncii si Protectiei Sociale nr. 382/MB/2000 si ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in grupa a ii de munca, in procent de 70% din timpul efectiv lucrat ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua. In perioada 01.11.1968-01.06.1990 mama mea a fost tehnician veterinar la o Circumscriptie veterinara. A solicitat Directiei pentru Agricultura ... (vezi toată discuția)
Anexa scrisorii ministerului muncii nr. 382/08.11.2000 (pentru obtinerea adeverintei de grupa) afg afg Buna ziua Va rog daca ma puteti ajuta cu Anexa la scrisoarea MMPS nr.382/MB/08.11.2000; Va multumesc (vezi toată discuția)