avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aplicare OUG 20/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aplicare OUG 20/2016

Anexa 1 din O.U.G. 2/2016 face referire la familia ocupațională de funcții bugetrare ”sănătate și asistență socială”. Problema e faptul că nu există posibilitatea stabilirii unor analogii între funcțiile ocupaționale prevăzute în Anexa amintită și salariile care, după părerea mea, ar trebui modificate în conformitate și în Serviciile publice de asistență socială care funcționează la nivelul Primăriilor sau ale Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, aflate în subordinea Consiliilor județene, fie că este vorba despre personalul contractual sau funcționarii publici.
Soluții?

Alte discuții în legătură

Functionar public + asistent personal ... AndreiCCA AndreiCCA Un functionar public care este angajat la primarie poate fi si angajat al directiei de asistenta sociala ca asistent personal pentru persoane cu handicap grav ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Aplicare discretionara a legii 250/2016 sorin_mocuta sorin_mocuta Avand in vedere intrarea in vigoare a Legii 250/2016 si faptul ca aplicabilitatea acesteia opereaza, in principiu, si fata de unitatile de asistenta sociala, ... (vezi toată discuția)