avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cos de fum de la gratar orientat catre proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cos de fum de la gratar orientat catre proprietatea mea

Buna seara, am cumparat anul trecut un teren pe care intentionez ca anul urmator sa construiesc o casa. Vecinul de langa a avut pana in vara aceasta un gratar, chiar langa gardul limita de proprietate. De curand a incorporat gratarul intr-un foisor, iar cosul de fum, in forma de "L", are gura orientata catre terenul meu, la o inaltime nu mai mare de 3 metri. Am incercat sa il rog sa isi inalte cosul si sa nu mai fie orientat catre proprietatea mea, dar am primi raspunsul ca el nu vede nicio problema.

Avand in vedere ca amiabil se pare ca sunt unele dificultati, care sunt caile de atac legale pe care le pot utiliza pentru a rezolva problema?

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Distanta cos fum fata de gardul vecin mihaita11 mihaita11 Un vecin si-a construit un gratar foarte aproape de gardul limita de proprietate care este de lemn si de o constructie personala situata pe proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
Poluare fum gratare rl_lucian rl_lucian Buna ziua! Vecinii mei si-au construit ilegal o anexa in care au un gratar cu horn (inalt de 10 carmizi). De fiecare data cand fac gratare, curtea mea este ... (vezi toată discuția)