avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 112 contestare decizie neacceptare plan de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 112 contestare decizie neacceptare plan de afaceri

Buna ziua,

Am depus un dosar de instalare pentru tinerii fermieri in iunie 2013. Planul de afaceri initial cuprindea ca si structura o ciupercatie si legume in camp. Conform calcului de UDE ferma se incadra la o finantare de 40.000 euro. Din pacate ciupercaria nu a fost considerata eligibila intrucat nu exista posibilitatea inregistrarii la APIA a acesteia, in aceste conditii valoarea aprobata a fost de 16.000 in loc de 40.000. Am acceptat conditia de 16.000 dar prin depunerea unui plan de afaceri modificat. Din pacate planul de afaceri modificat l-am depus acum 7 luni si am primit o notificare de neacceptare a acestuia.
Motivul neaccepatrii noului plan de afaceri este ca nu am respectat suprafata exploatata din vechiului plan de afaceri, care presupunea realizarea investitiei de 40.000 euro.
Consider abuziva decizia lor privind neacceptarea noului plan de afaceri si nu stiu carei institutii ar trebui sa ma adresez pentru a anunta acest abuz din partea institutiei AFIR.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)