avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Balcoane ilegale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Balcoane ilegale

In orasul Constanta se dau autorizatii de constructie pentru balcon la parter netinand cont de nimic!Pe strada ILCaragiale nr6,bl.L1se construieste abuziv un asemenea balcon...am facut sesizarile de rigoare,/..doresc sa stiu ce trebuie sa fac legal pentru a oprii aceasta constructie....precizez ca are semnaturi false(in dreptul meu-eu fiind propietarul de deasupra),pereti de rezistenta a blocului darmati ...
Cel mai recent răspuns: maevy , utilizator 00:08, 19 Iulie 2016
Sesizati initial serviciul urbanism din primarie
Poate la inceput de mandat,noul edil se invredniceste sa respecte legea
Daca la nivelul primariei va confruntati cu reticenta,retinere in implicare,sesizati oficial inspectoratul de stat in constructii-care in astfel de cazuri aplica sanctiuni pecuniare substantiale concomitent cu obligarea dezafectarii constructiei si readucerea spatiului la forma anterioara interventiei neautorizate
Se foloseste de un document cu semnatura falsa desi stie acest lucru ?
Daca zidul de fatada este de rezistenta atunci ceea ce au facut este extrem de grav, au pus in pericol intreaga structura a blocului.
Luati imediat legatura cu Inspectoratul de Stat in Constructii si sesizati situatia cu date exacte - eventual si poze.
Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Extindere apartamente fără autorizație atât pe verticală, cât și pe orizontală. Împotriva cui poate începe o acțiune în instanță? timpuriu timpuriu Am scris aici cu ceva timp in urma ,despre niste constructii lipite de blocul meu , era vorba de niste extensii realizate atat pe verticala cat si pe ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon ulma ulma Buna ziua, Un proprietar care locuieste la parter si-a extins balconul,la inchis fara nicio aprobare.Va rog sa-mi spuneti,care sunt demersurile care trebuie ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie de proprietari paulpaulion paulpaulion Am urmatoarea situatie : De citiva ani, vecinul de la parterul blocului si-a instalat centrala termica pe combustibil solid in spatiul de sub balconul meu ... (vezi toată discuția)