avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii

[I]Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii[/I]

Am facut un depozit acum 2 ani si jumatate la CEC Bank si nu inteleg de ce a scazut dobanda in tot acest timp ajungand acum pana la 0,25 % , desi dupa cum scrie si in titlu e o dobanda fixa ! Sau nu ?!
Operatorul de la CEC mi-a spus ca dobanda [B]NU [/B]a fost una fixa si ca in acesti 2 ani si jumatate a scazut ajungand acum la 0,25 % .

La punctul II la ,,Obiectul Contractului'' e mentionat : Rata dobanzii 2,75 % pe an[/B] .
Tot aici termenul este de 1 luna pentru ca am ales sa scot banii in orice perioada a anului .

La punctul III la ,,Clauze privind Dobanzile si Comisioanele'' - Rata anuala a dobanzii este [B]fixa [/B] pe intreaga perioada de constituire a depozitului .

La ce face referire ,,intreaga perioada de constituire a depozitului'' ? Se refera doar la acest termen de 1 luna si dupa dobanda variaza ?

Cine poate sa ma lamureasca .
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Inflatie razvan017 razvan017 Cum se calculeaza inflatia la o suma de 8000 de lei din anul 1987??? (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca si riscul de lichiditate hevior hevior In luna mai 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca (in euro) la ING Bank. In contract scrie asa: [i]Rata dobanzii folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata prima casa nerecunoscuta iselin1957@yahoo.com iselin1957@yahoo.com Am un credit Prima Casa la CEC, cu o rata de 204 euro/luna, pe o perioada de 276 luni, adica 23 ani ( 81 credit+ 123 dobanda ). Am rambursat anticipat in ... (vezi toată discuția)