avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu cod caen 6202 - Ce servicii pot factura?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu cod caen 6202 - Ce servicii pot factura?

Buna ziua,

Am un PFA la norma de venit cu cod caen 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei.
De asemenea, am un site care ofera servicii web lunare cu plata lunara (servicii asemanatoare gazduirii web, de exemplu).
Exista vreo posibilitate sa facturez legal aceste servicii pe PFA? Ce denumire de produs as putea gasi?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Alte dovezi care sa ateste experienta profesionala - modificare cod caen - pfa ContSters332333 ContSters332333 Buna ziua, Am un PFA (sistem real) infiintat in 2013 (in februarie 2016 fac 2 ani), cu activitate principala cod CAEN 6209 - alte activitati de servicii ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala norma venit cod caen 6201, 6202 rjrazvan rjrazvan Buna ziua, am o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri caen: 6201 Activitäti de realizare a soft-ului la comandà (software orientat client) 6202 ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6202 activitati de consultanta in tehnologia informatiei septimiurazvan septimiurazvan As dori sa stiu daca in baza codului CAEN 6202 pot oferi consultanta in orice problema legata de tehnologia informatiei si anume pot sa ofer consultanta in ... (vezi toată discuția)