avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Incadrare masura fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Incadrare masura fonduri europene

Salutare,
As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba.
In ceea ce ma priveste:
- 24 ani
- domiciliul in mediul rural, la 19 km de cel mai apropiat oras
- absolvent facultate "manag. turistic si comerial"
- nu am mai accesat / beneficiat de bani europeni sau alt fel de ajutor prin vreun program al statului pentru intreprinderea unei afaceri
- nu am mai avut vreun business / societate pana in prezent

Vreau sa infiintez o societate, un SRL-D mai exact.
Cu acest SRL-D vreau sa creez un magazin online, ce are ca scop comercializarea de bijuterii (bratari, lanturi, etc) din pietre semipretioase/pretioase, cristale pretioase, aur, argint. De partea de design si handmade m-as ocupa personal momentan. Insa acest gen de bijuterii vor include si piese (din argint / aur / placate cu aur, gravate, etc) care se pot crea doar intr-un atelier de bijuterii pe matrite si necesita priceperea unui bijutier. Sunt anumite elemente care se folosesc pentru a da o identitate (nume de brand) bijuteriilor, iar partea asta ar reveni unui bijutier.

Bugetul ar fi folosit pentru achizitionarea de materii prime, pentru amenajarea unui spatiu (atelier) unde sa se poata desfasura activitatea comerciala/lucra bijuteriile/creat design etc si tot ce mai implica asta, unelte, angajararea unui bijutier, conceperea unui site/magazin virtual si tot ce implica acesta (costuri lucrat, gazduire, optimizare, etc), achizitionarea de cutii carton personalizate pentru livrari, achizitionarea de saculeti textili personalizati pentru livrari, marketing, materiale promotionale, si alte cheltuieli care sigur imi scapa acum, dar ar fi parte intr-un plan de afaceri.

Poate fi finantat acest gen de activitate?

Stiu ca pentru fiecare gen de activitate comerciala sunt anumite coduri CAEN. Eu in care m-as incadra?

In ceea ce priveste fondurile europene, pentru ce masura ma incadrez conform datelor furnizate? Vreau sa ma documentez despre acea masura, sa stiu toate cerintele, clauzele, etc.

Pentru redactarea planului de afaceri, a proiectului european, la cine ar trebui sa apelez?

Sper sa fi fost cat de cat explicit pentru a putea primi un raspuns ok din partea dvs.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Atelier reparatii bijuterii - bon de comanda si borderou de achizitie ? costinionut costinionut Buna ziua ! Am deschis de curand un atelier pentru reparatii bijuterii si am cateva nelamuriri. In primul rand am achizitionat un registru special pentru ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)