avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Externare nou nascut pe semnatura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Externare nou nascut pe semnatura

Buna ziua,

As vrea sa aflu cum pot proceda pentru a ma externa pe propria raspundere impreuna cu nou-nascutul dupa nastere (nu as vrea sa expun aici problemele cu care m-am confruntat in spitalele de stat). La ultima nastere am incercat sa ma externez a doua zi, nu a fost nicio problema cu medicul meu, medicul neonatolog a refuzat insa si m-a pus sa alerg dupa seful de sectie care nici nu m-a ascultat. Daca fac o cerere in 2 copii si cer un numar de inregistrare pastrand un exemplar, sunt acoperita din punct de vedere legal? Ce ar trebui sa mentionez in aceasta cerere (vreo lege anume)? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Externare nou-nascuti la cerere Raresh_81 Raresh_81 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut gemeni duminica trecuta (20 iulie). Desi copiii pun in greutate si au o stare generala buna, ... (vezi toată discuția)
Transfer/externare copii nascuti prematur la cerere AlinaTwins AlinaTwins Buna ziua, Am nascut in 21 aprilie gemeni la 34 de saptamani si 2 zile gestatie (prematuritate tardiva) la o maternitate privata. Au fost la terapie ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie Crist_ina Crist_ina Buna dimineata ! Am indraznit sa folosesc si eu acest Forum si sa cer niste pareri, daca se poate, in legatura cu problema cu care ma confrunt. Sunt ... (vezi toată discuția)