avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Profesii liberale-taxe,contributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Profesii liberale-taxe,contributii

Sunt in pensie pentru limita de varsta dar si angajat. Doresc sa profesez in timpul liber ca diriginte de santier, aceasta fiind o profesie liberala.
Ce taxe - contributii sunt obligat sa achit catre stat?

Alte discuții în legătură

Profesii liberale - diriginte santier vlad grigore vlad grigore buna! m-am autorizat de curand ca pfa-profesii liberale, cod can 7112(diriginte santier), la registrul comertului am inteles ca nu trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier adinozaur adinozaur Buna seara, In 2011 am inregistrat-o pe mama ca PFA -diriginte de santier. A primit in decembrie 2015 instiintare de la finante sa mearga sa predea Cui-ul ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care desfãºoarã activitãþi economice în mod independent anjinsan anjinsan Buna Ziua! Un inginer autorizat ca si diriginte de santier, si care desfasoara o activitate independenta pentru care doar s-a inregistrat la Finante, ... (vezi toată discuția)