avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce contine Planul Parcelar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce contine Planul Parcelar

Buna ziua ,
Ma intereseaza sa stiu exact ce contine un plan parcelar . Este doar un plan pe hartie sau xls , sau acesta contine si Coordonatele tuturor parcelelor .Ma refer la coordonatele ce se atribuie in momentul cand se face documentatia cadastrala(in sistemul Stereo 70) . De ce intreb , este foarte curios cum o tarla intreaga nu are nici o coordonata la OCPI , dar totusi exista un Plan parcelar pe hartie stampilat si avizat de catre ei .Uni ii mai spun plan de punere in posesie , dar daca acesta a fost receptionat de OCPI nu ar trebui ca , toate parcelele sa fie puse la punct cu nr cadastral cu coordonate(plan cadastral) cu proprietar etc, astfel incat daca proprietarul merge la ocpi si cere un extras CF sa ii se actualizeze toate datele existente .
Cum as putea afla daca o anumita parcela dintr-o tarla are planul cadastral ? Pe anumite site-uri de publicitate imobiliare mai apar ceva poze din teritoriu exact cum apar la OCPI ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Suprapunere de parcele in teren getuta2 getuta2 Suntem 4 proprietari vecini intr-o tarla. Cand am ridicat documentele de intabulare, am constatat ca, datorita inventarului de coordonate, parcelele noastre ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Probleme la intabulare pentru casa construita noua berbondac berbondac Buna ziua, Am achizitionat un teren care in urma cu multi ani a fost rupt dintr-un teren mai mare. Ruperea a fost facuta cu mult inainte sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)