avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control itm

cat de des se poate face control de la itm pe acceasi tema , care este perioada in 28.07.2009 am avut control pe contracte de munca si acuma sunt chemata iarasi pe acceasi tema in 28.08.2009, multumesc
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 19:31, 23 August 2009
Stimate domn, daca ati avut control de la ITM pe contracte de munca, s-a intocmit un Proces verbal de control, iar atasat banuiesc ca v-au lasat un Plan de masuri la care ati avut un termen. Ati depus adresa la ITM cum ca masurile pe care vi le-au dat au fost indeplinite? Vin sa verifice daca se indeplinesc masurile date de ei sau s-ar putea sa fi primit o sesizare de la vreun angajat de-al dumneavoastra.
AngiF
Se poate face control de catre ITM atat din oficiu , cat si urma unor sesizari ... O societate poate fi controlata de mai multe ori .
1. Ce inseamna "am fost chemata"?
2. Controlul se face la sediul angajatorului unde aveti documentele necesare supuse contrulului.
Valeriu,
exista si posibilitatea ca angajatorul sa fie chemat la sediul ITM-ului cu anumite acte pentru o perioada anume ...:)
Totusi parca stiam ca de aceea s-a instituit printre altele Registrul unic de control, pentru a se evita contraolele pe aceeasi tematica facute excesiv de des :">
Cred ca totusi undeva este o reglementarea a periodicitati controalelor pe aceeasi tematica, dar nu mai stiu unde...

Alte discuții în legătură

Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)
Inspectie tematica itm..!!! pimionela pimionela Stie cineva ce procedura legala trebuie urmata de inspectorii ITM la controlul efectuat intr-o institutie??? Eu m-am trezit cu 2 in interior parca erau de la ... (vezi toată discuția)
Control itm ??? kisordog13 kisordog13 buna, in luna Ianuarie firma mea a fost verificata de ce de la ITM, retroactiv de la infiintarea firmei (2006)-contarcte de munca, declaratii, contract ... (vezi toată discuția)