avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie auto pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie auto pe PFA

Detin un PFA si doresc sa achizitionez un autoturism din Germania pe PFA.Intentionez sa cumpar masina la pretul fara TVA(precizez ca am un certificat de inregirstrare fiscal separat pentru achizitiile intracomunitare),dupa care vreau sa inchid Pfa-ul.Cu acest tva ce se intampla?daca eu inchid firma pe motiv de faliment...ce pot sa patesc?si mai am o intrebare ...pot sa vand masina respectiva daca am inchis firma?....in conzluzie : cumpar masina fara tva,dupa care vin in Romania si inchid pfa-ul...in ce situatie ma gasesc cu masina?o mai pot vinde ulterior ?

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a deduce tva-ul? RemusR09 RemusR09 Buna ziua! Pentru PFA in sistem real in domemiul IT, cu cod TVA intracomunitar, doresc sa achizitionez o masina de 30k EUR brut din Germania. Exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pfa in sistem real, neplatitor de tva insa cu cod ... RemusR09 RemusR09 Buna ziua! PFA in sistem real, neplatitor de TVA insa cu cod special de TVA. doresc sa achizitionez un autoturism second-hand din Germania, care va fi folosit ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)