avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... consilier de probatiune - interdictii si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

consilier de probatiune - interdictii si incompatibilitati

Bună ziua,

Am participat la un concurs de angajare în sistemul de probațiune și mă număr printre cei care au promovat. Urmează să fiu încadrat pe post, cel mai probabil, începând din octombrie.
În ultimii ani am făcut traduceri din limba engleză în limba română pentru diverși clienți din România și SUA și am în prezent două contracte în derulare cu clienți din SUA.
Am citit capitolul privind interdicțiile și incompatibilitățile din Legea privind statutul personalului din probațiune însă prevederile mi se par oarecum confuze. Nu am reușit să înțeleg dacă pot continua să fac traduceri și după ce voi fi încadrat pe postul de consilier de probațiune sau îmi este interzisă această activitate. Dacă îmi poate explica cineva ce ar trebui să fac, îi mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Probatiune matiesconsuela matiesconsuela salut ,stie cineva cum poti deveni consilier probatiune ,mentionez ca am terminat fac psihologie nu sunt in sistem nu am experienta nu stiu cum se face ... (vezi toată discuția)
Consilier probatiune laurasch laurasch buna ziua...as dori sa stiu ce studii ar trebui sa aiba un consilier probatiune si in ce consta munca acestuia...va multumesc (vezi toată discuția)
Mod redactare contracte/documentatii de finantare pe fonduri europene, de catre institutiile publice bugetare dacia.libera dacia.libera Buna ziua. Am o nelamurire in materia contractelor vizand finantari europene, pentru care in regulile de incheiere a acestora este mentionat faptul ca limba ... (vezi toată discuția)