avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eligibilitate impozit pe salariu cercetare-dezvoltare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eligibilitate impozit pe salariu cercetare-dezvoltare

Buna ziua,

Desi pentru legea OUG nr. 32/2016 au fost aplicate normele de aplicare, ORDIN Nr. 1056/4435/2016 din 5 iulie 2016, situatia este inca in prezent neclara, cel putin pt domeniul in care activez. Eu sunt angajata ca cercetator stiintific in cadrul unei Statiuni de Cercetare-Dezvoltare subordonata ASAS (Academiei de Stiinte Agricole si Silvice), care la randul sau este subordonata MADR (Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale). Statiunea este acreditata si desfasoara activitate de cercetare-dezvoltare fundamentala si aplicativa in domeniul zootehnic. In acest caz, angajatii care isi desfasoara activitatea ca cercetatori stiintifici beneficiaza sau nu de prevederile Ordinului cu normele de aplicare?

Alte discuții în legătură

Raspuns comisie fond funciar AndutuB AndutuB Vin pe acest forum in speranta obtinerii unui raspuns pentru o problema de care m-am lovit de curand. Familia mea a detinut titlul de proprietate asupra unui ... (vezi toată discuția)
Registru zilieri edilitar1 edilitar1 Buna ziua reprezint o societate (srl) cu capital integral de stat si as vrea sa stiu daca pt. lucrari de constructii, drumuri,pavaje,pot lucra si cu zilieri? (vezi toată discuția)
Registru zilieri adina1997 adina1997 as putea plati femeie de servici la primarie ,2 zile pe saptamana ca zilier (vezi toată discuția)