avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum inregistrez un lesing financiar (auto)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum inregistrez un lesing financiar (auto)

Buna seara. Va rog ,ajutati-ma sa inregistrez un lesing financiar (auto) .Cum procedez in situatia in care 10 rate din cele 60 au fost platite pe o Intr. Individ.,iar restul se vor achita pe un SRL? Intr. individ. si-a suspendat activit.,iar lesingul a fost preluat de societate.Va multumesc din suflet.Societatea nu este platitoare de TVA. Cum inreg. TVA platit ,care este cursul (cel de la data incheierii contr. de leasing sau cel de la data preluarii pe societate?)
Ultima modificare: Marți, 30 August 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare rate leasing auto sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog ajutati-ma in urmat. probleme: -Cum procedez daca un II (intr. individ.)incheie un contract de lesing,plateste ratele aferente 2 luni,dupa ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar 1. Se inreg.contracul de leasing intern: 2133=167- 13478Eu x curs data contract concomitent: 6811 = 281 - (13748 eu x curs data contr):(12X5) din ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing financiar sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara. Va rog,ajutati-ma cu inreg. contabile pt. un lesing financiar preluat de la un CMI la un SRL (acelasi administrator ).Pret ... (vezi toată discuția)