avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Corectie numar taxa peaj
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Corectie numar taxa peaj

Buna seara. Am platit taxa de peaj pentru Fetesti prin sms si din neatentie am introdus numarul de inmatriculare gresit. Am facut cerere la CNADNR prin care am solicitat modificarea numarului in baza lor de date. Mi-au raspuns ca nu pot face aceasta modificare, intrucat in acea perioada a trecut si vehiculul cu nr-ul de inmatriculare pe care l-am introdus eu. Cu siguranta mi se va emite o amenda, dar intrebarea este: daca eu platesc amenda, nu este normal sa mi se restituie banii de taxa? Consider ca nerestituirea taxei se incadreaza la insusirea de foloase necuvenite, dar am rugamintea sa-mi confirmati/infirmati si dvs acest lucru deoarece nu sunt in domeniu. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Corectie numar inmatriculare taxa peaj silcif silcif Buna ziua. Am platit 2 taxe de peaj pentru Fetesti prin benzinaria Lukoil si din neatentie nu am verificat numarul de inmatriculare introdus de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)
Amenda inutila la taxa podului din fetesti blc93 blc93 Buna seara, mi-a venit astazi o amenda prin posta pentru ca as fi trecut podul de la Festesti fara sa platesc, desi am platit-o la momentul respectiv prin SMS, ... (vezi toată discuția)