avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot stopa tăieri abuzive de pădure !?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot stopa tăieri abuzive de pădure !?

Detin o suprafata de 1.5 ha teren forestier, pentru care nu am putut obtine cartea funciară, datorită suprapunerii unor suprafete.
Primăria a "intocmit" un plan parcelar in care nu s-a respectat articolul 225(1) din Ordin 700/2014 ANCPI referitor: Etapele intocmirii planului parcelar si anume "măsurarea conturului tarlalei", încercând favorizarea unuia dintre proprietari. Fapt contestat la OCPI .
OCPI transmite spre rezolvare la Primărie. Intre timp la Primărie se intră în vacanta de vară.
Ocolul silvic la care am contract de pază face marcări cu toate că hotarele (conform p.v. de punere in posesie), nu au mai fost respectate de unul dintre vecini.
Solicitându-le o revericare a hotarelor Ocolul Sivic nu i-mi răspunde (sezizare 08.07.2016).

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa dau declaratie notariala pentru a face cadastrul unei suprafete de teren? gepop gepop de ce trebuie sa dau declaratie notariala pt a face cadastrul unei suprafete de teren, atata timp cat primaria a emis adeverinta din care reiese ca nu are plan ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)
Romsilva ignora noul cod silvic. ce e de facut?! padureamea padureamea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, o indrumare pentru rezolvarea unei probleme si multumesc oricui imi va da o mana de ajutor. Familia mea detine 3 ha de ... (vezi toată discuția)