avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ABUZ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ABUZ

abuz domnilor din MAI !?
-17.04.2016 mi se retine permisul de conducere pe motiv de conducere auto neinmatriculat
-26.04.2016 dovedesc ca masina a fost radiata din greseala de un lucrator al serviciului inmatriculari si se reinscrie in circulatie autoturismul
-19.07.2016 procurorul de caz claseaza cauza datorita faptului ca nu exista fapta
-30.08.2016 primesc comunicarea prin posta
-08.09.2016 ma prezint la brigada de politie rutiera pentru a recupera permisul de conducere dar sunt acuzat de atentat la siguranta nationala (verbal) si informat ca permisul mi se retine 90 de zile fara a mi se da un act doveditor in acest sens.
- in prezent consider ca imi sunt ingradite drepturile ce mi se cuvin ca si detinator de permis de conducere auto.
pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie la tel:0763650526

Alte discuții în legătură

Redobândire permis de conducere cristi1206 cristi1206 Buna ziua, am fost depistat conducând un autoturism cu numere provizorii expirate, mi-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul cu certificat inmatriculare neschimbat si fara itp valabil cristilole cristilole Buna ziua, In data de 13.10.2012, unchiul meu a primit amenda pentru circularea pe drumuri publice cu un vehicul neinmatriculat si cu verificare tehnica ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)