avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lege ''programul afterschool '' 2016
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lege ''programul afterschool '' 2016

Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spuneti ce lege prevede finantarea de catre stat a programului '' after school '' pentru clasele 1-4 , in anul 2016-2017.Legea a fost aprobata in anul 2015.Poate imi dati si amanunte referitoare la punerea in aplicatie a acestei legi.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)
Regim legal after school/meditatie Roxelena Roxelena Buna ziua. Se poate realiza after school cu proprii elevi in institutia de invatamant in care lucrezi? In ce conditii? si temele facute la after scholl sunt ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract de parteneriat cu asociatia parintilor elevilor scolii. clopotica1977 clopotica1977 Buna ziua, Fiul meu este clasa a IIIa la o scoala de stat din Bucuresti. Anul acesta Asociatia Parintilor Copiilor scolii , care se ocupa de programul after ... (vezi toată discuția)