avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie in extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie in extravilan

Va rog sa ma lamuriti cu o problema privind autorizatia unei constructii pe un teren extravilan.
Detin un teren extravilan suprafata x in momentul de fata am demarat o constructie pe o suprafata de 100m .
De la constructia mea pe terenul extravilan pana la intravilan ma despart 3 m.
Am fost la Urbanism . iar arhitectul sef de acolo mi-a spus ca nu imi elibereaza autorizatie de constructie pe 100m ci pe max 50 m iar terenul isi pastreaza forma de teren agricol.
Motivul fiind ca nu am acces la drum .
Vecinii din jurul meu circula toti pe acelasi drum "inexistent" si detin autorizatie de constructie.
La CJ cand am fost mi-au spus ca nu imi elibereaza nimic fara semnatura arhitectului sef de la urbanism iar arhitectul mi-a zis ca nu mai baga nici o bucata de pamant in intravilan,si nici nu imi elibereaza cf urbanism.

Un sfat? ce sa fac..
Va multumesc pt timpul acordat

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)