avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Procedura de consultare a pietei
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Procedura de consultare a pietei

Buna ziua,

In noua lege a licitatiilor publlice a aparut procedura de consultare a pietei.
Concret o autoritate publica a lansat procedura de consultare a pietei (invitatie comunicare preturi si caiet de sarcini). Am 2 intrebari:
1) Se raspunde la invitatie prin comunicarea preturilor cerute sau trebuie dat si caietul de sarcini?
2) Dupa acesta procedura de consultare a pietei urmeaza licitatie propriu-zisa sau in urma aceste proceduri autoritatea contractanta invita participanti la consultari si atribuie contractul de servici in cazul de fata?

Alte discuții în legătură

Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)