avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariu cu 25 clase pentru membru echipa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariu cu 25 clase pentru membru echipa proiect comunitare nerambursabile

Buna ziua
Lucrez la o primarie si vreau sa stiu daca este corect majorarea salariului cu 25 clase de salarizare , respctiv 62,5 % pentru persoanele care au fost nominalizate sa faca parte din echipa unui proiect cu fonduri europene (art 34 din legea 284/2010). Daca da de la ce data se poate acorda de la semnarea contractului de finantare sau de la semnarea ordinului de incepere a lucrarilor .
Ma poate ajuta cineva care a beneficiat cu model dispozitie si pontaj lunar si daca Curtea de Conturii sa legat de acest spor
Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)
Conditii si salarizarea persoanelor care fac parte din echipa de implementare a proiectelor finantate din fonduri comunitare legorodi legorodi Buna ziua! In cadrul primariei in prezent avem 2 proiecte finantate din fonduri comunitare. Primarul prin dispozitie a nominalizat 2 echipe de proiect. ... (vezi toată discuția)
Legea 284/2010 - art. 34 aartist aartist Buna seara, In cazul in care o persoana angajata la o institutie publica in clasa 60 de salarizare face parte din mai multe echipe de proiecte, avand ... (vezi toată discuția)