avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Constituire patrimoniu afectatiune la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Constituire patrimoniu afectatiune la PFA

Ma poate ajuta cineva cu modul de constituire a patrimoniului de afectatiune. Am gasit acest articol interesant www.avocatnet.ro/content/art...
Am extras din articol
incheierea unui act de catre persoana fizica prin respectarea conditiilor de forma si publicitate prevazute de lege

Nu am gasit nicaieri care sunt acele conditii de forma si publicitate prevazute de lege.
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2016
alin1971, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre intreprinderea familiala alinutza9 alinutza9 Va rog sa-mi spuneti cite puncte de lucru poate avea o intreprindere familiala si daca acestea trebuie sa fie in localitatea din raza primariei care a eliberat ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie familiala slk268 slk268 Va rog frumos sa imi spuneti si mie care sunt conditiile si documentele necesare pentru infiintarea unei asociatii familiale , in scopul vanzarii diferitelor ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez la un pfa? ciupop ciupop Buna ziua, Sunt inginer de profesie ,lucrez cu carte de munca si as vrea sa ma angajez in paralel,ca secretara,2-4 ore pe zi , la un PFA .Ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)