avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cazare pfa in UE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cazare pfa in UE

Buna ziua,
sunt PFA si trebuie sa execut o lucrare in UE.In acea perioada ma voi caza la o ruda.Pot deduce aceasta cheltuiala ?
Multumesc,
IULIA PLESA

Alte discuții în legătură

Prestari servicii constructii in ue efectuate de pfa giana-iulia giana-iulia Buna ziua, doresc sa deschid un PFA in Romania prin care sa efectuez o lucrare de constructii in Germania (depozit de 10 mp), pentru o persoana ... (vezi toată discuția)
Laptop pe contract de comodat ContSters342425 ContSters342425 Buna ziua, pentru un PFA, cum se pot deduce valoarea unui laptop si a unui scanner, de pe persoana fizica (eu) pe persoana fizica autorizata (tot eu). ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)