avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am de recuperat creante de 200.000 ron de la o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am de recuperat creante de 200.000 ron de la o societate

Am de recuperat creante de 200.000 ron de la o societate care sta foarte bine din punct de vedere financiar , avind posibilitatea de plata.Care sunt pasii care trebuie urmati , ma refer la documente .
Cel mai recent răspuns: ContSters101393 , utilizator 23:39, 27 August 2009
cerere de chemare in judecata/somatie de plata, titlu executoriu, executare silita
care sunt doc care stau la baza sumei(contract , facturi, etc ) si dupa stabiliti calea.
daca aveti contract si facturi aveti OUG 119/2007.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2009
utc, utilizator
Sunt facturi pe care este mentionat termenul de plata si penalitatile de intirziere.Nu am incheiat contract.
Documentele sunt facturile emise, cu termen de plata specificat si penalitatile de intirziere de 1% pe zi
notificare prin care il puneti in intarziere 1079 c civil
convocati-l la conciliere pe 720 indice1
este parea mea.
dar totusi un extras prin care va confirma soldul la sfarsit de an aveti?facturile sunt semnate si stampilate de primire?
Ultima modificare: Joi, 27 August 2009
utc, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturi neachitate guzmania guzmania Detin o societate care intermediaza si vinde produse diverse(teuri, masti, coliere etc.) si am livrat catre o alta societate din aceste produse pe baza de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Otilia B. Otilia B. Care este procedura de recuperare creante de la o firma in lipsa contractului de vanzare-cumparare cu aceasta , existand doar facturi? Pot primi cec-uri sau ... (vezi toată discuția)