avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si aprobari SECOND HAND
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si aprobari SECOND HAND

Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, deja simt ca cedez psihic in Romania lucrului bine facut.
Doresc sa deschid un second hand, am inchiriat spatiul, am facut firma, am fiscalizat casa de marcat, am asezat marfa in magazin dar inca nu i-am dat drumul. De ce?
Am fost plimbata de la Primarie la Anaf, de la Anaf la Primarie si tot asa. Cand pui intrebari intr-o astfel de institutie toti se uita la tine ca la balamuc.
Spatiul se afla la parterul unui bloc, are 36 mp, nu am depozit de marfa acolo si nu sunt platitoare de TVA.

In concluzie, va rog:
1. De ce avize si aprobari am nevoie ca sa pot deschide? (Mediu, Sanepid, Pompieri? altii nu mai stiu)
Va rog sa-mi scrieti asa, ca la tampiti caci eu nu mai sunt in stare sa inteleg nimic, am capul vraiste.
Singurul lucru pe care l-a facut al meu sot, a mers la Primarie, a inregistrat programul de pe usa, a completat nush ce formular si i-au zis ferm: VENITI SAPTAMANA VIITOARE!
Si inca ceva va rog, cu firma pe care am facut-o pot sa colectez si haine si as dori sa fac acest lucru insa nu stiu exact cum trebuie sa procedez, cum trebuiesc dezinfectate, o pot face eu, trebuie sa apelez la companii cum ar fi Nufarul sa fac ceva contracte cu ei..?

In speranta ca imi va raspunde cineva, va multumesc din tot sufletul meu.

Alte discuții în legătură

Magazin second hand floraflor floraflor Buna seara!Doresc sa deschid un second hand si as dori sa stiu ce avize imi mai trebuie in afara de pompieri si primarie.La DSP am sunat si mi-au zis ca nu am ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru - avize necesare fscridon fscridon Buna ziua, Am nevoie de un sfat competent cu privire la deschiderea unui punct de lucru. Am frunzarit internetul si am gasit mai multe pareri si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin second-hand MADA84 MADA84 Buna ziua, Sunt in curs de deschidere a unui magazin de haine second-hand in Ilfov si nu stiu ce alte autorizatii imi sunt necesare (pe langa autorizatia de ... (vezi toată discuția)