avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu cu un coleg de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu cu un coleg de serviciu

Buna ziua!
Am fost chemata in judecata de un coleg de serviciu pentru ca am facut parte dintr-o comisie de contestatii in vederea ocuparii unui post in cadrul institutiei la care lucrez. A dat in judecata institutia, dar si personal, pe fiecare membru al comisiilor de concurs si de contestatii(alti colegi ai nostri).
Pot solicita conducerii ca pe toata perioada desfasurarii procesului raporturile mele de munca cu aceasta persoana sa fie intrerupte(mi-a facut referate de sesizare catre conducerea institutiei ca am refuzat sa-i raspund la provocari)?
Ce sanse si ce solutii am sa limitez contactul cu aceasta persoana atata timp cat sarcinile noastre de serviciu se intersecteaza periodic?

Alte discuții în legătură

Concurs recrutare functionar public vidmar vidmar Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se poate contesta componenta comisiei de concurs atata timp cat aceasta nu este facuta publica si nici nu exista ... (vezi toată discuția)
Comisia de concurs fina fina Poate fi schimbat presedintele comisiei de concurs inainte de proba de interviu ? Motiveaza ca a avut neintelegeri cu unul dintre candidati. Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, in cazul organizarii examenului de promovare în grad/treaptă profesională , personal contractual , institutie publica, este legal ca in comisia de ... (vezi toată discuția)