avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma vanzari autoturisme -srl sau -ii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma vanzari autoturisme -srl sau -ii?

buna ziua .vreau sa infiintez o firma srl sau intreprindere individuala avand ca scop vanzarea de autoturisme usoare pana in 3,5 t specific ca autoturismele se cumpara numai de la persoane fizice sau de la firme revanzatoare din germania care si ei la randu lor cumpara tot de la persoane fizice deci masinile nu contin tva. intrebare 1- ce tip de firma pot sa mi fac in romania pentru a desfasura activitatea legal. 2 --daca pot achizitiona autoturismele cu bani ches nu prin banca comisioanele fiind f mari. 3 -daca TVA se aplica la marja de profit sau pe toata suma ? autoturismele sunt second hand peste 5 ani vechime si cumparate de la privat -nu contin tva . ce avantaje si dezavantaje sunt pt srl sau intrep - individuala .
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
adrianopolis, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare auto second hand adrianopolis adrianopolis BUNA ZIUA . VREAU SA INFIINTEZ UN SRL AM O INTREBARE PRIVIND ACHIZITIA DE AUTOTURISME DIN UNIUNEA EUROPEANA DE LA PERSOANE FIZICE DIN UE SI DE LA FIRME ... (vezi toată discuția)
Comert cu masini second hand de la privat din ue de catre o firma srl romania ce acte adrianopolis adrianopolis BUNA ZIUA . VREAU SA INFIINTEZ UN SRL AM O INTREBARE PRIVIND ACHIZITIA DE AUTOTURISME DIN UNIUNEA EUROPEANA DE LA PERSOANE FIZICE DIN UE SI DE LA FIRME ... (vezi toată discuția)
Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)