avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Anunturi de angajare Angajez colaborator
Discuție deschisă în Anunturi de angajare

Angajez colaborator

Buna seara. Daca exista vreun/o domn/doamna avocat dornici sa colaboreze cu un cabinet de avocat specializat pe dreptul civil, familiei, comercial, daca esti ambitios, serios si iti place ce faci, contacteaza-ma te rog la adresa de mail av.ileanaradescu@gmail.com

Te asteptam sa te alaturi echipei noastre :)
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2016
AvocatIleanaRadescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocat caut absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caut ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)
Avocat - doresc colaborari! Avocat definitiv, 8 ani vechime, titulara cabinet individual de avocatura, doresc colaborari, consultatii sau reprezentari in instanta, de preferinta drept ... (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat cautã absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caută ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)