buna ziua.am o problema destul de grava.stau la etajul 2 si sunt bransat la sistemul de incalzire a orasului.vecinul de la parter,s-a debransat de la incalzirea orasului si a taiat coloanele principale din casa,pe motiv ca face ce vrea la el in casa.am anuntat asociatia de locatari,dar din pacate dau din cote pe motiv ca nu vreau sa-l supere pe locatar?!nu i-au dat nici macar o amenda.spun ca amenzile le dau cei de la Calor!ce pot face in aceasta situatie?problema e ca vine iarna si voi ramane fara caldura!ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc.
din pacate asociatia nu poate face altceva decit sa dea in judecata pe proprietarul respectiv pentru distrugerea instalatiei comune de incalzire, proces care dureaza ceva timp. respectivul si-a montat centrala termica proprie ?
in acest caz, in cazul in care-si va monta centrala, vorbiti cu vecinul/a de la etajul 1 sa nu-i dea acordul pentru montarea acesteia, acceptul acestuia fiind obligatoriu. puteti face acelasi lucru si cu vecinii lui de palier.
in alta ordine de idei, puteti face o reclamatie la distribuitorul de gaze (gdf suez sau e-on) deoarece nu cred ca are aprobare pentru acel convector de gaze, pentru acesta fiind necesara instalatie separata de gaze, cu contorizare individuala
Debransare
simona99
Buna ziua,
aduc in discutie urmatoarea problema:
- am cumparat un apartament intr-un imobil cu 2 etaje, la etajul 2, si doresc sa-mi instalez o centrala de ... (vezi toată discuția)
Administrare bloc
aion678
sunt locatarul unui bloc pe a carui scara sunt atat abonati RADET cat si detinatori de centrale proprii de apartament . Una din coloanele RADET a fost taiata ... (vezi toată discuția)