avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnare stat de plata salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnare stat de plata salarii

Buna ziua
As dori sa-mi spuneti daca se poate referitor la semnarea statelor de plata daca este legal si normal ca timp de 1 an de zile sa nu semnezi nici macar o data un stat de plata .Firma la care lucrez are sediul in Bucuresti si diverse puncte de lucru atat in Bucuresti cat si in tara.Lunar ne parvine la fiecare punct de lucru cate un plic mare de la sediu in care sunt plicurile cu numele fiecarui angajat si cu fluturasul aferent lunii respective.Dar de semnat nu semneaza nimeni nicaieri nici macar pentru primirea plicului mare.Intrebarea mea este daca aceasta practica este una legala.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:18, 30 August 2009
Salariul cum il incasati, prin virament bancar? Ridicati banii de la ATM? Daca, da atunci nu trebuie sa va faceti probleme cu privire la statele de plata. Altfel, este evident sa fie ilegal sa va parvina salariul si fluturasul intr-un plic, fara sa semnati un stat de plata!
Da ,salariul intra pe card.Am inteles,nu-mi fac griji.
Va multumesc pentru promptitudine
Atunci este OK!
Nu este nimic ilegal in procedura firmei respective.
Virarea salriilor facandu-se pe card, nu mai este necesara semanrea statelor de plata. Viramentul bancar sta ca dovada a faptului ca ati primit salariul.
Deasemenea vad ca firma isi face datoria de va informa supra calculului salariului dvs si desemea de a pastra confidentialitatea acestui calcul.
Fluturasii de salariu e bine sa ii pastrati.
Am inteles cum sta treaba si ca este legala aceasta practica .Din pacate nu mai am nici un fluturas#-o deoarece oricum nu intelegeam nimic din el doar suma totala:stunned: asa ca ..............
Oricum eu vroiam sa stiu daca este normala practica deoarece este primul meu loc de munca unde plata salariilor se face prin virmanent bancar
Va multumesc inca o data tuturor!

Alte discuții în legătură

Fluturas de salariu semnat si inapoiat angajatorului... mnd mnd Buna dimineata, Va rog mult sa ma ajutati, am o nelamurire, fluturasul de salariu nu ar trebui sa fie inmanat angajatului si pastrat de catre acesta? Sotul ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)
Dovada achitarii salariilor florysoricioaica florysoricioaica Daca angajatorul face plata salariilor prin virament bancar mai e necesara semnarea fluturasilor ? In eventualitatea unui control de la ITM se poate substitui ... (vezi toată discuția)