avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acoolemie mare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acoolemie mare

In data de 5 noiembrie 2016 am fost oprit de un echipaj de politie. Am suflat in alcooletest si a iesit 1,3mg in aerul expirat. Am fost dus la spital si mi s-a recoltat sange. Rezultatul la sange inca nu a venit, dar din cate am inteles o sa fie peste 2 la mie. Mi-e frica sa nu fac puscrie. Ce sanse am sa primesc cu suspendare si daca o sa mai vad vreodata permisul. Va multumesc
Nu veti face puscarie, daca veti fi condamnat permisul se anuleaza.
Deci sa inteleg ca voi primi inchisoare cu suspendare si anularea permisului, dar nu pe viata?
E posibila si o solutie de amanare a aplicarii pedepsei, situatie in care nu se anuleaza permisul
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu inteleg ce inseamna amanare a aplicarii pedepsei. Scuzati-ma ca sunt insistent dar e in joc soarta familiei mele, eu fiind intretinator de familie
Va trebui să vă faceți o apărare eficientă. Părerea mea este că vi se va aplica o pedeapsă sau o măsură, dar consecințele nu vor fi atât de grave ca și fapta dvs.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Vasile851 Vasile851 la 1.10 alcol in sange! se anuleaza permisu? (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei! Alex2121 Alex2121 Am fost prin la volan cu o alcolemie de 1.15 in sange,la procuror mi sa comunicat ca o sa primesc amanarea aplicarii pedepsei si un an sub supraveghere,vreau ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie ridicata yrys yrys Buna ziua, In cazul in care esti prins de catre politie cu o alcoolemie ridicata la volan, ce risti? Adica, ok, stiu ca legea prevede inchisoarea de la 1 ... (vezi toată discuția)