avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reclamatie fara raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reclamatie fara raspuns

Buna seara,
Acum o luna si jumatate, am adresat Domnului Ministru al Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice o reclamatie la care nu am primit raspuns.
Doresc sa stiu ce am de facut. Trebuie sa dau Ministerul in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 30 Septembrie 2024
Despre ce reclamatie este vorba?
Am reclamat directorul scolii in care lucrez.
Pentru ce mai exact?
Am formulat cerere pentru acordarea functiei de diriginte.
Conform Regulamentului Intern, trebuia, fie sa-mi dea un raspuns in 24 de ore, fie sa convoace Consiliul de Administratie, s-o treaca pe ordinea de zi, s-o analizeze si sa-mi dea un raspuns. Nu a facut niciuna, nici alta. Mai mult, in cadrul primului Consiliu Profesoral a numit dirigintii la clase, eu nefiind nominalizata.
Buna ziua, s-a raspuns intrebarii dvs. lamuritoare. Si acum? Omul ramane cu raspunsul?
Nu va obliga nimeni sa acordati consultatie gratuita, dar de vreme ce ati cerut clarificari, ne asteptam la un raspuns.

Alte discuții în legătură

Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Am depus o reclamatie la primarie,termenul legal de a primi ... alexremus alexremus Am depus o reclamatie la primarie,termenul legal de a primii raspuns a fost depasit,primaria refuza sa trimita raspuns in scris. Cui reclam si care ... (vezi toată discuția)