avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa marcat agent imobiliar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa marcat agent imobiliar

PFA - agent imobiliar are obligatia utilizarii casei de marcat? Rog specificati art.lege.

Alte discuții în legătură

Casa marcat persoane juridice genius321 genius321 Buna ziua. Pentru incasarile lunare in numerar( fiind vorba despre chirii) de la persoane juridice suntem obligati sa avem casa de marcat? Sau putem emite ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat...? bufon65 bufon65 Sunt PFA neplatitor de TVA,doresc sa stiu daca trebuie sa am casa de marcat si ce lege ma obliga sa am casa de marcat. Multzumesc. (vezi toată discuția)
Casa de marcat AncaUrda AncaUrda Este necesara utilizarea casei de marcat pentru activitatea de inchiriere schela catre o persona fizica? Mentionez faptul ca societatea are u singur contract ... (vezi toată discuția)