avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice modalitate achizitie produse similare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

modalitate achizitie produse similare

In masura in care o autoritate contractanta are de achiz.produsele: -paturi medicale-cod CPV 33192100-3; comprese tifon-CPV33141118-0; aparatura medicala pt.electrocardiograme-CPV 33123200-0 pt.a alege procedura de achiziţie, prin raportare la preved.art.17 alin(1) lit.a) din HG nr.395/2016 şi tinand cont ca cele 3 categorii fac parte din Grupa 331:Echipamente medicale, estimarea se va face pt.fiecare categ.de produse in parte sau cumulat pe cele 3 categorii?

Alte discuții în legătură

Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Plafon achizitie directa, cod cpv sau grupa , ac cu subunitati ariaint ariaint Context: Autoritate Contractanta (întreprindere publica) cu • Sediu central • 8 subunitati fara personalitate Juridica • Sectii subordonate ... (vezi toată discuția)