avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contraventii repetate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contraventii repetate

Buna ziua.
Pe scurt: daca politia locala sau municipala constata o contraventie, si aplica de cateva ori amenzi (dupa avertisment verbal si scris), fara rezolvarea problemei (adica contravenientul alege, in cunostinta de cauza, sa ignore si sa sfideze legile si institutia politiei) ce se intampla mai departe?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Invitatie politia locala Longines Longines Bună ziua, În dimineața zilei de astăzi am găsit în parbriz o invitație de la Politia Locala, pentru parcare pe trotuar, pentru a mă prezenta la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pork pork Am vreo sansa de reusita in a contesta legalitatea unui proces-verbal de constatare a contraventiei pe motivul ca nu se arata corect in cuprinsul lui unde pot ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala. ce sa spun in instanta sa scap de amenda? GimiMonk GimiMonk Ne-am intalnit mai multi in camin si am dat un \"chef\", de fapt era ziua unui coleg si ne-am adunat mai multi prieteni. Nu am distrus nimic, nu au existat ... (vezi toată discuția)