avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare punct de lucru temporar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare punct de lucru temporar

Ma aflu in urmatoarea situatie de-a dreptul neverosimila...Sunt autorizata pe COD CAEN 4789 COMERT CU AMANUNTUL PRIN STANDURI, CHIOSCURI SI PIETE AL ALTOR PRODUSE
COD CAEN 4799 COMERT CU AMANUNTUL EFECTUAT ÎN AFARA MAGAZINELOR, STANDURILOR, CHIOSCURILOR SI PIETELOR
COD CAEN 4613 INTERMEDIERI ÎN COMERTUL CU MATERIAL LEMNOS SI MATERIALE DE CONSTRUCTI
cu mentiunea ca aceste activitati se desfasoara la beneficiarisi/sau in afara sediilor proprii...Pana acum aveam nevoie de la ITRSV doar de o cerere in care sa specific exact coordonatele in care se face vanzarea (pomi de iarna)si puteam sa deschid o gestiune temporara fiindu-mi valabila casa de marcat pe "ambulant" Acum se zice ca trebuie sa deschid punct de lucru in locatia in care voi depozita pomii de iarna (acestia fiind adusi din Germania) si in locatia in care ii voi vinde (piata) bineinteles si casele de marcat pe acele pct. de lucru(cele pe "ambulant" nefiindu-mi valabile) Va rog sa ma edificati daca e adevarat si care e temeiul legal al acestor "cerinte" Va multumesc anticipat! Cu stima,Maia

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru handmade? radumocanu2 radumocanu2 Buna ziua. Vreau sa stiu ce cod caen am nevoie pentru a vinde in standuri,chioscuri genti facute handmade ? si daca trebuie sa eliberez bon fiscal sau factura? (vezi toată discuția)
Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)