avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 390
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 390

Buna ziua.

O livrare de bunuri intracomunitara ( din RO in Germania) cu dovada CMR , ambii parteneri au coduri valide de TVA se inscrie in declaratia 390? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: inorog , utilizator 22:28, 2 Decembrie 2016
Da se declara. Este o prestare de servicii.
Multumesc.
Sa inteleg ca in D390 o trec cu P prestare de serviciu??Desi in realitate este o livrare de bunuri.
Scuza-ma! Au fost doua mesaje asemanatoare iar eu am crezut ca e acelasi mesaj dublat si pe unul l-am sters. Astfel, am raspuns aici cu ce voiam sa spun la celalalt.

Raspunsul este: da, se inscrie in D390 si se trece la livrari de bunuri.
Multumesc.Sa inteleg ca pt contractul de comision intre parteneri UE se declara si acela in D390 cu P-servicii? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vanzare certificate emisii gaze olf olf Buna ziua, O societate vinde unei firme din Ungaria ,, aer curat\" , adica niste certificate de emisii gaze pentru care incaseaza o suma importanta de euro. ... (vezi toată discuția)
Import china prin germania animis animis Buna, Ce parere avet de urmatoarea situatie: import marfa din China dar transportul se face via Hamburg, in Hamburg facandu-se si formalitatile vamale. Am ... (vezi toată discuția)
Raportare prestari servicii intracomunitare camicami camicami Stiti,cumva,daca rd.3 si 3.1 din noul decont TVA (300/2010) are corelatie cu noua decl.390 /2010 in care v-a trebui sa raportam,din 2010,veniturile din ... (vezi toată discuția)