avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

certificat de revolutionar

In perioada ianuarie1989 - aprilie1990 am satisfacut stagiul militar la um 01864i Timisoara( grad caporal).
Exista posibilitatea de a intra in posesia unui certificat de revolutionar ?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Certificat revolutionar martinel_xyz martinel_xyz am 49 de ani si mi-am satisfacut stagiul militar la Timisoara in perioada 1989-1990.Dupa ce m-am liberat din armata,am fost la asociatia 21 decembrie sa ma ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar efectuat la canalul dunare marea neagra Traianut Traianut Buna ziua.Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.In perioada 13 ianuarie 1981_ 28 lulie 1982 am efectuat stagi militar la Canalul Dunare Marea Neagra.Unde ... (vezi toată discuția)
Stagiul militar pe platforma uranus la casa republicii Angelica.Dumitru Angelica.Dumitru Sotul a fost caporal in perioada 1987 1988 pe platforma uranus la casa republicii . Perioada respectiva se considera vechime in munca ? Si cum? (vezi toată discuția)