avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card European de Sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card European de Sanatate

Buna seara, am vrut recent sa imi scot Cardul European de Sanatate . Cei de la casa de sanatate mi au zis ca va trebui sa achit contributii restante din anul 2015 cand avut o pauza de 6 luni. In baza caror prevederi legale sunt pu sa platesc ?

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala....o problema in strainatate!! addynutza addynutza Buna seara, sunt plecata in Spania si vreau sa-mi scot acte aici, mai exact certificatul verde insa nu pot pentru ca nu am medic de familie aici,. Card ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate european jhonyboxing jhonyboxing Buna ziua! Am deschis acest nou subiect in speranta ca mi se va raspunde la intrebarile mele.-In primul rand,mi se pare normal sa explic prima data ... (vezi toată discuția)
Cotizare la casa de sanatate genni genni Situatia e urm.: Avem angajati care au nevoie de cardul european. Pt. asta e nevoie de dovada de asigurat de la Casa de sanatate. Angajatul are carte de munca ... (vezi toată discuția)