avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... fetite mea este oprita in Turcia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

fetite mea este oprita in Turcia

#-o mie mi-a oprit ilegal fica in Turcia tatal fetei dar nu este recunoscuta de catre tata , noi nu eram cununati pe atunci iar acuma noi ne despartim si vreau sa imi aduc fica in tara .CE SANSE AM ?? VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT CE TREBUIE SA FAC.:((. , #-o , :((
Cel mai recent răspuns: nuran , utilizator 11:02, 1 Noiembrie 2009
adresati-va unui avocat din orasul in care sunteti.
daca fata nu este recunoscuta de tata, cu atat mai mult nu trebuia sa o retina in Turcia. putem considera o rapire, depinde si de cum au stat treburile.:sorry:
Buna ziua,

Sunt prea putine datele pe care ni le furnizati. Locuiti si in prezent in Turcia? Copilul s-a nascut acolo? Ce cetatenie are fetita? Ce scrie in certificatul de nastere la rubrica TATAL? Daca nu reusiti sa obtineti ajutorul politiei apelati la Ambasada Romaniei, este obligata sa va ajute.
Am avut o clienta cu o situatia similara intr-o tara musulmana.
A fugit de acolo in Romania fara unul din copii, i-am redactat actiunea dar nu am reprezentat-o in instanta.
Peste un an sau doi inca se judeca in acel proces.
Pt. D-nu CONSTANTIN-R C.Ambasada RO din Ancara mi-a zis cand i-am cerut ajutor : "Sa va descurcati cum puteti ca noi nu avem ce face" .
Si cu ce vreti sa va ajute ambasada.
Ar risca sa isi strice relatiile.
Cautati sa va descurcati cu legea in brate.

Alte discuții în legătură

Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane aisun aisun Buna ziua as avea si eu nevoie deajutorul dumneavoastra .sant cetatean roman de nationalitate turca am o relatie de un an cu un cetatean turc urmeaza sa ne ... (vezi toată discuția)
Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)