avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Cum văd avocații domeniul juridic în viitor?
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Cum văd avocații domeniul juridic în viitor?

Am 17 ani și-n ultimul timp am mai aruncat câte-un ochi pe Realitatea la "Jocuri de putere". Îmi place să ascult și să acumulez informații noi, mai ales când au legătură cu trectul, prezentul sau viitorul țării. Până acum câteva luni, țelul meu era să ajung judecător pentru salariu(urât, dar așa de superficial eram). Am citit "România, țara de frontieră a Europei" de Lucian Boia și mi-a plăcut, dar nu numai atât, m-a pătruns o dorință de a face bine țării, oamenilor. Multe persoane rămân puțin dezamăgite când aud că vreau să fac Dreptul: "Vai, da' avem destui avocați și judecători corupți". Mi-e greu să le explic că vreau să schimb ceva... Nu cred că răspunsul dumneavoastră o să-mi schimbe decizia, dar: cum vedeți dumneavoastră domeniul juridic în viitor? Pierde teren în fața medicinei și it-ului? (Importanța lui, în opinia mea, este incontestabilă) O să mă "modeleze" frumos facultatea ACEASTA, luând în considerare pasiunea cu care sunt sigur că o să învăț?

Alte discuții în legătură

Copil minor, incredintare tatalui Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor ! In randurile ce urmeaza o sa va scriu defapt pe scurt povestea mea de viata si asi dori daca se poate cineva care stie si este in ... (vezi toată discuția)
Politisti de frontiera arestati VERONICA MORARU VERONICA MORARU Buna ziua. Cum se pot apara politistii de frontiera arestati? Sunt ei un pericol pentru societate? Merita tratati in acest fel? Cati ar trebui sa fie langa ... (vezi toată discuția)