avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acuzat pe nedrept, identificarea reclamantului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acuzat pe nedrept, identificarea reclamantului

Va salut,am o ruda care a fost acuzata pe nedreptde catre vecinul sau .Totul a inceput de la o casa.Vecinul sau a inceput sa construiasca o casa si la un moment dat au venit de la primarie cred cu politia si mascatii si i-a spus sa nu mai continuie la casa ca se pare ca nu a respectat proiectul .Acum vecinul a venit la ruda mea suparat si i-a spus ca el l-a reclamat mai mult ca sigur si amenintari.Oare nu se poate afla cine a facut denuntul .pentru ca ruda nu vrea sa-l dea in judecata,nu-i plac treburile astea.Vrea numai sa se afle adevarul.

Alte discuții în legătură

Ajutor - vecinii imi reclama sistematic tatal ca taie lemne in pivnita si nu in curte diabara diabara Buna seara tuturor. Am si eu nevoie de putin ajutor. Locuiesc cu parintii mei la casa particulara, curte comuna cu alti 5 vecini. Pivnitele sunt situate ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca sunt acuzata pe nedrept? Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, De doi ani de zile am o problema cu un vecin care ma acuza ca eu il reclam la politia locala pentru diverse, fapte mici, neimportante pentru ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa lumiela lumiela Buna ziua! Vin si eu cu o problema si va rog sa ma aajutati cu un raspuns cat mai repede! Ne-am construit recent o casa in Simian, jud Mehedinti si am dat ... (vezi toată discuția)