avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu parcarea din București
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu parcarea din București

Bună seara! Vin și eu cu o întrebare. Locuiesc în sectorul 2 din București, sector unde primăria ne-a "onorat" cu asfaltarea străzilor, creând din șosele cu o banda pe sens, 2 benzi, desființand vechile locuri de parcare. Zis și făcut! A trebuit sa ne mutam cu parcarea pe străduțele lăturalnice. Cum vin târziu de la munca, nu ma găsesc loc de parcare în fata blocului , asa ca o parchez pe o străduță paralela,având foarte mare grija sa NU BLOCHEZ ACCESUL VREUNUI GARAJ SAU POARTA. Problema este ca oriunde as parca, îmi găsesc mașină cu ștergătoarele ridicate, cu geamurile laterale scuipate de-a dreptul și nu mai suport. Astăzi m-am certat cu o doamna pe care am văzut-o ridicându-mi ștergătoarele, pe care am amenințat-o ca o dau în judecata pentru vandalism, spunându-mi ca nu o interesează, ca și-a cumpărat casa și vrea sa își tina mașină în fata casei, deși are garaj pe care nu îl blochez. Menționez ca locurile NU SE CUMPĂRĂ SAU ÎNCHIRIAZĂ ANUAL DE LA PRIMĂRIE. Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Parcare noua - 2 masini Picardy Picardy Buna seara! Am si eu o nelumurire: in fata blocului meu s-a amenajat o parcare si nici un locatar nu are autorizatie de parcare, deoarece locurile nu s-au ... (vezi toată discuția)