avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu indemnizație creștere copil

Buna ziua, in sept 2017 urmează să nasc un bebe. In februarie 2017 îmi reiau activitatea suspendata inițial pt concediu ce crestere a copilului dar cu câteva ore pe luna. Îmi puteți spune cum se va calcula indemnizație ???inițial ptr primul copil am optat ptr un an , apoi am avut stimulent 6 luni iar apoi cu noua lege am mai avut indemnizație pana la împlinirea a 2 ani a copilului( până în Ian 2017) . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost in ccc cu primul copil pana in 5 aug. 2021,din ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Am fost in CCC cu primul copil pana in 5 aug. 2021,din 5 aug pana in 6 sept cand a implinit fetita 2 ani am fost in concediu medical platit cu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si obligatia tatalui de a intra o luna in ccc. miara miara Buna ziua. Doresc sa stiu daca stimulentul de insertie pentru revenirea mai devreme din concediul de crestere a copilului se acorda si in cazul in care optez ... (vezi toată discuția)