avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe P.F.I.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe P.F.I.

Buna ziua,

Firma ofertanta este un S.R.L. si mi se cere deschiderea unui P.F.I.

In urma contractului dintre SRL si PFI ce taxe,contributii etc voi fi nevoit sa platesc, avand in vedere faptul ca deja sunt angajat la un Spital de stat cu contract colectiv de munca ,loc de rezident pe perioada determinata ?

Daca voi fi nevoit sa platesc eu taxele in urma acestui contract, nu se considera o plata dubla a contributiilor in numele meu? O data din partea Spitalului unde sunt angajat si o data din partea mea ?

Mentionez faptul ca acest contract cu SRL va fi cu jumatate de norma.

In urma angajarii ce responsabilitati si raspunderii legale voi avea? Medicii rezidenti absolventi de medicina generala nu au drept de liberara practica si nu pot obtine cod pentru parafa. Postul presupune consultarea pacientilor si elaborarea unui plan de tratament. Nu voi fi supravizat de catre un medic specialist.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)
Pfi/srl medic stomatolog debutant Karla422 Karla422 Buna ziua! Imi cer scuze daca intrebarile pe care le voi pune sunt putin aiurea, insa sunt foarte novice in aceste subiecte. Am vazut subiecte similare ... (vezi toată discuția)
Fizioterapie si kinetoterapie la domiciliu Anaid123 Anaid123 Buna ziua. Sunt fiziokinetoterapeut absolvent al facultății de Medicina si am aviz de liberă practica. Ce acte imi sunt necesare sa pot face tratament ... (vezi toată discuția)