avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto cistigata in instanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto cistigata in instanta

Admite acţiunea şi obligă pârâţii să restituie reclamantului suma de 5639 cu dobânzi fiscale de la data plăţii respectiv 14.03.2014 şi până la restituirea integrală a sumei. Obligă pârâta - intimată să plătească reclamantului - recurent suma de 450 lei cheltuieli de judecată Dupa 2 ani am primit dobinda doar 230 de roni la 1200 roni din suma totala impartita la 5 ani Puteti sa-mi spuneti cit este dobinda pe an s-au daca se poate recupera toata suma odata

Alte discuții în legătură

Dobanda la taxa auto recuperata Miculescu Sorin Miculescu Sorin Admite acţiunea şi obligă pârâţii să restituie reclamantului suma de 5639 cu dobânzi fiscale de la data plăţii respectiv 14.03.2014 şi până la ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca ddaniel ddaniel Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)
Executare silita - mai multi parati muser1254 muser1254 Este vorba de un proces care a trecut prin toate fazele: fond, apel, recurs. Exista un reclamant si 4 parati. La apel, instanta a hotarat: \"Obligă ... (vezi toată discuția)