Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in strainatate. Ma poate reprezenta fiul meu major cu procura legalizata ?
Avand in vedere natura cauzei,aspectul ca exista o intelegere intre parti,se impune prezenta dvs personala ,care sa confirmati instantei interesul si consimtamantul pentru divort ,in conditiile amiabil negociate cu partenerul.
Conform art. 614 C. proc. civ. partile trebuie sa se prezinte personal in fata instantei,cu exceptia cazurilor cand unul dintre soti executa o pedeapsa privativa de libertate,este impiedicat de vrei boala grava,este pus sub interdictie sau are resedinta in strainatate. In cazul dvs. nu este posibila reprezenarea prin mandtar.
"Daca la termenul de judecata, in prima instanta, reclamantul lipseste nejustificat ...."
Dvs. aveti o justificare. Inainte de infatisare depuneti cerere de amanare pentru imposibilitatea de prezentare deoarece a trebuit sa plecati urgent in strainatate. Atasati copie dupa biletul de avion. Daca doriti faceti o procura fiului dvs. pentru a prezenta cererea de amanare si inscrisurile respective.
Deci, asta e: amanati, nu va judecati. Pentru judecata trebuie sa indepliniti conditiile spuse mai sus de colegi.
Judecata in lipsa mea
jus7m
am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)